Flow

Welkom


Flow: Groepspraktijk met eigen visie.

Is een multidisciplinaire groepspraktijk . De mens wordt als één geheel beschouwd. Een plaats waar de flow in je leven, in je lichaam, je hart en in je geest, op een zachte, natuurlijke, bewuste manier hersteld wordt. Dit alles op lichamelijk , psychisch, energetisch en chemisch vlak( oa.voeding).

'Een goede therapeut is iemand die je triggert binnenin, zodat je eigen 'ik' aan zelfherstel kan doen.'

Leer jezelf kennen: Wees bewust van wat kan en niet kan en herstel op een zo natuurlijke manier.

De Flow staat voor vrijheid en beweeglijkheid creëren in body, mind and soul. Onze sappen vloeien dan! Een goede stroom in een rivier is een propere rivier; een stilstaande poel wordt een vuile poel, een bron van ziektes!

Een optimale gezondheid is belangrijker dan ooit. We hebben een zelfhelend vermogen, eens we dit raken, voelen we ons verbonden met het 'leven' en al zijn magie én vnl met 'je eigen IK'. De verantwoordelijkheid hiervoor berust bij onszelf. Leer beter de verbinding te voelen, je eigen lichaam te ervaren. Een gezonde geest in een gezond proper lichaam,

Het ganse team staat klaar om iemand, in de flow van het moment , te begeleiden, ondersteunen en dan los te laten, daar waar JIJ het nodig hebt.

Bewust worden van je lichaam en geest, door je lichaam te deblokkeren op een zachte manier.

Therapie zoals osteopathie(zachte vorm), acupunctuur, voetreflexologie, creatieve therapie, vroedvrouwen, ayurvedische yoga massage ,reiki kunnen je daarbij begeleiden.

Wekelijkse yoga helpt je lichaam en geest vrij te bewegen.

Gezondheidsvoordrachten : leren je hoe een gezonde voeding, goede ademhaling, beweging, ontstressen toch oh zo belangrijk is.

De Flow

Therapie op vlak van lichaam, geest, voeding en energetica:

Individuele therapie : osteopathie, voetreflexologie, creatieve therapie, vroed- en lactatievrouwen, acupunctuur, ayurvedische yoga massage, reiki.

Groepslessen in een sfeerrijke polyvalente zaal die ter beschikking staat voor yoga, gezondheidsvoordrachten, workshops (oa: creatieve therapie),

De GezondheidsAcademie: gezondheidsvoordrachten met nuttige tips en kruideninfo ondersteunt door Primrose academie:

Primrose academie; op zondagmorgen, leer kruiden kennen en maak er kruidenpreparaten. Onderwerp wordt gekoppeld aan voordracht vd gezondheidsacademie.