Nieuws


Balans op zondagen:

Therapeutische workshops.

De unieke combinatie van lichaamswerk(yoga)-luisteren naar het lichaam; creatieve therapie-kunst en creatie die taal en uitdrukking kunnen geven aan het gevoelde; en gesprekstherapie- een veilige ruimte creëren om te vertellen en te luisteren. Ze bundelen hun krachten om je te begeleiden en te sterken in de thema's die aan bod komen. IKspressie, Andando en Homeostasis.

Prijs: 45euro

Wanneer: 10u-13u op


9januari: Grenzen trekken

6februari: Minder angst en stress

Inschrijven via info@homeostasis.be

Op 4 september kan je onze yogateachers Julie en Anke leren kennen gedurende de ochtend. Breng mss een grote badhanddoek mee, dit omtrent de hygiëne. Wij zorgen voor de rest.

In de namiddag kan je kennis maken met de creatieve therapeute Fatima ,die tools aanbiedt, samen met onze gesprekstherapeute om de dagelijkse KOPZORGEN anders te bekijken en aan te pakken. Dit gebeurt op een creatieve leuke manier.

Kennismaken met een reiki behandeling, een ontspannende voetreflexologie of een korte deugddoende ayurvedische massage, is allemaal mogelijk. Geef toe, een kort genietmomentje ,me-time momentje in onze drukke wereld ;kan echt deugd doen.

En last but not least, ervaar de kracht van de HEALY; Wat betekent de frequentietherapie met healy, En, wat doet het met onze gezondheid?

Enkel dit alles op afspraak. De plaatsjes zijn geteld wegens (nog altijd)coronamaatregelen. Mondmasker mss meebrengen en handdoeken voor de yoga. Voor de rest zorgen wij.

Kies er jouw momentje(s) uit en geniet ervan

Allen zijn meer dan welkom

Graag inschrijven via info@flowaanzee.be of tanja@flowaanzee.be

Belangrijk!!!

Zoals u wel weet, staat deze periode in het kader vh coronavirus en wordt vd regering (en onszelf) uit gevraagd om u in te schrijven voor elke yogales. Het is ook nuttig om een badhanddoek mee te brengen. Matjes en andere benodigdheden liggen hier. De ruimte kan verlucht worden.

Op woensdag geeft Mialma yin yoga. Dit op woensdag van 19u30 tot 20u45

Op dinsdag zal Anke Snauwaert Mindful Yin Yang Yoga geven. Op dinsdag van 19u30 tot 20u30 en op zaterdag van 11u tot 12u30

Elke andere mogelijkheid tot therapie is individueel en dus geen probleem.

De telefoon of contactnummers staan bij elke therapeut individueel en eenieder kan je te woord staan.

Echter, je kan ook contact nemen op het algemeen nummer 059/ 70. 70. 19

Nieuw:

Els Monteyne: Orthomoleculaire therapeute KPNI

  • De Leenheer Stefanie: ADHDcoach

  • Amy Crepain; Familiale bemiddelaar

  • Shirley Levecke : Psychologische consulente/ psychotherapeute io.

  • Anke Snauwaert: Mindful Yin Yang Yoga en lichaamsgerichte psychologe

  • Tanja Meseure: Causopractor io.

De Flow

Interesse om de therapieruimtes of de polyvalente ruimte te huren?