Dietiste en orthomoleculaire therapeut volgens kPNI


Als erkende diëtiste en orthomoleculair therapeut volgens de kPNI kan je bij mij In Oostende terecht voor dieet- en voedingsadvies.


Ik breng al jouw klachten in kaart en ga op zoek naar de oorzaak van je lichamelijke symptomen en naar de onderlinge samenhang daarvan.


Aan de hand van je voedings- en levensstijl pakken we deze klachten aan, zodat jij je beter en energieker gaat voelen. Ik leer je een gezonde levenswijze aan en dit zonder honger te lijden maar waar genieten toch centraal blijft staan.  Een aangepaste levensstijl zonder beroep te doen op shakes of vervangmaaltijden.


Mijn specialisatie ligt voornamelijk bij vrouwen vanaf 40 jaar met begeleiding voor, tijdens en na de menopauze. Daarnaast begeleid ik niet enkel mensen die enkele kilo’s willen afvallen. Heb je last van allerhande chronische klachten of wil je preventief aan je gezondheid werken, ook hiervoor kan je voedingsadvies ontvangen.


Samengevat kan je bij mij terecht voor:


* Gewichtsbegeleiding volwassenen

* Gewichtsbegeleiding voor, tijdens en na menopauze

* Afvallen via DNA-analyse of via Suiker analyse (glucose sensor)

* Levensstijladvies bij chronische klachten


Een afspraak boeken kan steeds via mijn online agenda via de website https://hetbalanshuis.be of telefonisch 0477/84.72.01