*Kinder/Osteopathie *Fasciatherapie

*Lymfedrainage

Zowel baby’s, kinderen als volwassenen zijn van harte welkom.

Osteopathie en fasciatherapie in de osteopathie zijn holistische therapieën waar gezocht wordt naar de oorzaak van een probleem. Dit kan zowel op spieren, botten, pezen,organen, ruggemergsysteem,... werken als op allergie, voeding of het niet goed voelen in je vel of de energie (oa vermoeidheid) die geblokkeerd is.

Ik werk met zachte osteopatische technieken (fascia technieken) waarbij mijn sterk ontwikkelde tactiele vaardigheid goed van pas komt om mensen terug in hun vitaliteit te brengen en het probleem op te lossen in de mate van het mogelijke.

Fasciatherapie (doe ik reeds 20jaar) is een bindweefseltherapie. Bindweefsel verbindt alle structuren met elkaar (ook bloedvaten, zenuwstelsel, organen, botten…alles). We gaan mee in de flow van de beweging, of in de weerstand, met als doel de tissue los te maken op het niveau waar het geblokkeerd is. De beweging van de fascia heeft een bepaald ritme, eenmaal alles los is wordt alles gerevitaliseerd en in harmonie met het lichaam gebracht.

Dit voelt ongelooflijk aan. Een traan en/of een lach hoort erbij en ook een babbel natuurlijk want een goede communicatie is essentieel.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info of om een afspraak te maken.

  • Tanja Meseure

☎ 059 70 70 19

Openingsuren

  • Ma 8.00 u tot 22.00 u
  • Di 8.00 u tot 17.00 u
  • Wo 8.00 u tot 12.30 u
  • Do 8.00 u tot 22.00 u
  • Vr 8.00 u tot 18.00 u