YinYoga/

Ayurvedische Yoga Massage

Waar sta ik voor :

Als master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, ben ik altijd al gepassioneerd geweest door het menselijk lichaam en gezondheid.

Sinds ik yoga ontdekt heb, vallen de puzzelstukjes ineen. Het lichamelijke koppelen aan het geestelijke en het spirituele is een boeiende zoektocht die ik graag met mensen deel.

In 2014 volgde ik een traditionele hatha-yoga, opleiding bij Sivananda, gevolgd door een 2e 500- uurs opleiding in 2017 voor zowel hatha als yinyoga.

Yoga is voor mij een reis naar binnen. De zoektocht naar de ware ik. Als aanvulling op die lessen volgde ik in 2018 ayurvedische Yoga Massage.

In deze yang maatschappij waar alles draait rond actie, doen, veranderen, snelheid,… vergeten we even de belangrijke yin-zijde.

Yin Yoga:

Rust, voelen, zijn, overgave, en aanvaarden zijn enkel eigenschappen die we in de yin yoga volledig verkennen. De uitdaging bij yin yoga zit hem niet in de houding op zich, maar in de duur waarin we in de houding blijven. Door zo weinig mogelijk spierkracht te gebruiken, smelten we we in de houding en krijgen onze gewrichten de kans om op hun ritme te openen. Aangezien er in deze gewrichten emotionele blokkades kunnen zitten, is yin yoga zowel een geestelijke, lichamelijke als spirituele beleving.

Ayurvedische Yoga Massage :

Dit is een massagevorm die de diep tissue vezels bereikt, gecombineerd met de yogastrekkers. Het is gebaseerd op de oude gezondheidsleer Ayurveda.

Het is een volledige lichaamsbehandeling die met kruidenolie wordt uitgevoerd op een matras op de grond. Het gebeurt in slip en je lichaam wordt continu bedekt met doeken.

Deze therapie opent oa. het lichaam, ontgift, herstructureerd de lichaamsbouw, verbetert de flexibiliteit en reduceert spierspanning en stress.

Achteraf heb je het gevoel een massage plus yogales achter de rug te hebben.

Praktisch massage:

duur massage: 75min

prijs: 75euro

Neem vrijblijvend contact op voor meer info of om een afspraak te maken.

  • Julie Monseweyer

☎ 0493/ 04.05.04