Lichaamsgerichte psychologe

Wie ben ik?

Anke Snauwaert :

 Psycholoog-lichaamsgerichte therapie-Mindful Yin Yang Yoga.


Vanuit een holistische kijk op gezondheid en welzijn ontdekte ik als psycholoog de waarde van yoga om mensen met zichzelf in verbinding te brengen en hun levenskwaliteit te verbeteren.


INDIVIDUELE THERAPIE

We nemen tijd en ruimte om jouw verhaal en jouw noden te exploreren. Misschien heb je nood aan inzicht en helderheid in je gedachten. Misschien geeft je lichaam signalen, ervaar jij lijfelijk vast te zitten. Vanuit een holistisch mensbeeld is alles met elkaar verbonden. Emoties zijn biologie, lichaam en geest vormen een eenheid. We zoeken samen naar de juiste balans tussen gesprekstherapie en lichaamsgerichte of meditatieve oefeningen.

Voor wie op zoek is naar

meer inzicht,

minder stress en angst,

meer verbinding,

meer bewustzijn,

meer aanvaarding,

meer mildheid,

een betere gezondheid,

een betere slaap,

meer energie,

meer vertrouwen...


GROEPSAANBOD YOGA

Waarom yoga?

Yoga is een waardevolle aanvulling op de behandeling van allerlei klachten. Regelmatige beoefening van yoga brengt ons zenuwstelsel tot rust en ons hele systeem in balans. Zacht bewegen, ademen, ons lichaam rekken en openen... Het combineren van yin en yang kwaliteiten in onze beoefening helpt ons balans te vinden. We leren onszelf én ons lichaam op een vriendelijke manier beter kennen, nieuwsgierig luisterend naar wat het ons vertelt.


Inspiratie

De lessen zijn gebaseerd op principes vanuit yin yang yoga, herstellende yoga, vijf elemententheorie, psychologie, ademhalingswerk, fasciawerk, mindfulness, kindfulness en kennis over onze natuurlijke cycli. Bewegen en ademen in volle bewustzijn.


Neem vrijblijvend contact op voor meer info of om een afspraak te maken:

E-mail: ankeandando@gmail.com

website:    www.andando.be/yoga